Pareri EvoMAG

EvoMAG si-a facut aparitia pe piata online din Romania inca din anul 2005, fiind astazi unul dintre cele mai importante magazine de comert electronic avand in portofoliul sau peste 120.000 de produse din categoriile: telefoane mobile, laptop-uri, etelistca, electrocasnice, ingrijire personala, auto, bricolaj si nu numai.

EvoMAG detine un site usor de utilizat, facand totodata cumparaturile mai usor de efectuat. Clientii sunt anuntati in permanenta despre cumparaturi prin SMS cu privire la statusul comenzilor, livrarea acestora si cu notele de transport pentru identificarea exacta a situatiei coletelor.

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI DESPRE EVOMAG

Pe EvoMAG, livrarea, in general, dureaza 24-48 de ore, comenzile fiind livrate prin curierat rapid, transportul fiind gratuir pentru comenzile mai mari de 150 lei, iar sub acest prag, transportul costa doar 15 lei.

Pe site se poate gasi o categorie distincta si anume PRODUSE RESIGILATE, unde preturile produselor resigilate este simtitor mai mic. pentru unele produse, reducerile fiind de pana la -70%. Fiecare produs achizitionat vine insotit de garantie, asadar, magazinul este unul de incredere.

EvoMAG face parte de catre SC Evolution Prest Systems SRL .

VEZI MAI MULTE PARERI DESPRE EVOMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *