Pareri Chic-Diva

Chic-Diva.ro este un magazin online ce comercializeaza exclusiv imbracaminte de dama, acesta axandu-se in special pe categoria de rochii. Pe Chic-Diva toate produsele sunt realizate 100% din materiale de calitate si mana de lucru romanesti. Site-ul este unul extrem de usor de utilizat iar produsele sunt pozate de catre proprii fotografi, Chic-Diva diferentiandu-se de alte magazine din aceeasi nisa si prin faptul ca fiecare produs are prezent in pagina sa si cate un clip video despre acesta.

Vezi mai jos mai multe pareri despre Chic-Diva

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier iar transportul costa 15 lei oriunde in teritoriul Romaniei si dureaza maximum 48 de ore. Returul se poate efectua in termen de 30 de zile, spre deosebire de majoritatea magazinelor online ce accepta returul in maximum 14 zile, ceea ce ii ofera magazinului Chic-Diva un mare plus.

Specialistii de la Chic-Diva promit o deosebita calitate ale produselor comercializate spre deosebire de multe alte magazine ce “au umplut” piata romaneasca cu produse chinezesti de o calitate indoielnica. In cazul in care cumparatorul doreste sa schimbe sau sa returneze produsul/produsele achizitionat/e, aceste primeste tot suportul necesar din partea specialistilor Chic-Diva.

ChicDiva – este denumirea comerciala a SC DIVA NEW FASHION SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in PASCANI, STRADA MORILOR NR 10 CORP C1 JUD IASI

VEZI MAI MULTE PARERI DESPRE CHIC-DIVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *