Pareri Kalapod

Kalapod.net este un brand romanesc ce detine atat renumitul magazin online cat si alte trei magazine fizice, doua in Bucuresti si unul in Targoviste. Pe Kalapod.net, clientii pot gasi o gama diversificata de incaltaminte, atat de dama, de barbati cat si de copii. Mai mult de atat, pe site se poate observa o noua categorie, HOME & DECO ce poate fi accesata aici.

Pe Kalapod livrarea se face in termen de 24-48 de ore, iar transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 149, iar sub acest prag, transportul costa doar 15 lei, acesta facandu-se prin firmele de curierat rapid Cargus sau GLS. De asemenea, produsele se pot returna in termen de 14 zile iar schimbul de produse este gratuit.

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI KALAPOD

Mai mult de atat, Kalapod promite cele mai mici preturi din Romania iar pozele produselor sunt efectuate de catre proprii fotografi, garantand astfel ca produsele reflecta in totalitate realitatea.

Site-ul este unul extrem de usor de utilizat, iar filtrele pe categorii fac si mai usor acest lucru. Clientii pot selecta filtrarea produselor precum: alegerea marimii, alegerea culorilor produselor, materialul interior dar si cel exterior etc.

SC SIBELLO ACTIV TRADE SRL (numită KALAPOD.net de aici înainte), prin intermediul magazinului virtual www.kalapod.net.

VZI MAI MULTE PARERI DESPRE KALAPOD.

Un răspuns la „Pareri Kalapod”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *