Pareri Manzara

Manzara.ro este un magzin online cu o gama diversificata de produse, in special imbracaminte de dama cu urmatoarele categorii: rochii, geci, costume de baie, pulovere, pantaloni, colanti, lenjerie intima, dar si cu articole vestimentare barbatesti precum pantaloni, camasi dar si geci.

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI DESPRE MANZARA

Saptamanal, Manzara este aprovizionat cu artcole noi, acestea fiind unele de calitate inalta. Livrarea produselor se face in aproximativ 4 zile. Costul livrarii este de 14.9 lei oriunde pe teritoriul Romaniei, iar pentru comenzile cu valoarea mai mare de 299 lei, transportul este gratuit. Preturile reduse pentru Manzara se pot verifica aici.

Pozele produselor reflecta 100% realitatea, acestea fiind facute de catre proprii fotografi ai magazinului online. Returul produselor se poate face in termen de 14 zile, magazinul fiind unul de incredere. Plata articolelor se poate face in sistem ramburs dar si cu cardul.

Site-ul www.manzara.ro este operat de către compania Gibon d.o.o, cu sediul în Plemljeva 8, 1210, Ljubljana, Slovenia, înregistrată în Registrul Comerţului sloven sub numărul: 6830935000, Număr TVA: SI11864796.

VEZI MAI MULTE PARERI MANZARA

3 răspunsuri la „Pareri Manzara”

  1. Am luat doua produse de la Manzara si sunt foarte mulțumită . Calitate foarte buna. Se comporta excelent. Recomand cu încredere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *