Pareri InPuff

InPuff.ro este un magazin online ce comercializeaza exclusiv imbracaminte de dama, in special rochii pentru diverse evenimente. Deschiderea magazinului a avut loc in anul 2011 iar de atunci, acesta se afla in continua expansiune. De asemenea, compania detine si un magazin offline in Pitesti, ceea ce confera o credibilitate in plus magazinului.

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI INPUFF

In magazinul online InPuff, absolut toate colectiile sunt fabricate in Romania. Pe acesta, au loc doua colectii saptamanale, in fiecare marti si in fiecare vineri seara.

Pe teritoriul Romaniei, livrarea are loc in 24-48 de ore, iar transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei, iar sub acest prag, costul transportului este 15 lei. Nu in ultimul rand, InPuff isi livreaza produsele atat in Uniunea Europeana, cat si in Statele Unite ale Americii. Returul pe site-ul InPuff se poate face in termen de 14 zile calendaristice. Toate produsele existente in magazin sunt realizate de catre proprii fotografi in studiouri special amenajate in asa fel reflectand in totalitate realitatea. Pana in prezent, magazinul InPuff se bucura de peste 100.000 de cliente.

VEZI AICI MAI MULTE PARERI INPUFF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *