Pareri Libraria Delfin

Inainte de a achizitiona produse online, documenteaza-te. Vezi chiar in acest articol pareri Libraria Delfin.

Librariadelfin.ro este una dintre cele mai mari librarii online din tara noastra, ce se bucura de mii de produse aflate in stoc. In afara de mult indragitele carti, in libraria online mai putem descoperi o multime de alte categorii de produse precum jocuri si jucarii, IT si calculatoare, rechizite scolare, muzica si film etc.

VEZI MAI MULTE PARERI LIBARIADELFIN

In oferta librariei Delfin, clientii pot gasi o multitudine de carti, precum carti de drept, carti universale, beletristica, dictionare, stiinte umaniste, stiinte economice, etc cat si manuale scolare.

Pentru a gasi titlul sau cartea dorita, tot ce ai de facut este sa introduci denumirea in motorul site-ului de cautare. Daca nu gasesti ceea ce iti doresti dar ai o idee generala, poti folosi filtrele site-ului ce sunt extrem de utile.

Plata se poate face atat in sistem ramburs cat si prin transfer bancar. Comenzile ce sunt mai mari de 299 lei beneficiaza de transport gratuit, dar pentru comenzile sub acest prag, costul transportului este de 17,99 lei si in Bucuresti de 12,9 lei.

Returul se poate efectua fara niciun motiv in termen de 14 zile.

Pe site-ul companiei veti descoperi oferte reale, preturi cu adevarat reduse. Acestea pot fi gasite aici.

Datele companiei sunt: GRUP EDITORIAL DZC S.R.L. cu sediul social în Bucureşti, Şoseaua Dudesti-Pantelimon nr. 42, suprafaţa exclusivă 30 mp, lot 17, Număr cadastral 2741/17, sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/13488/2017, CIF RO 38027313, denumită în cele ce urmează “DZC”

VEZI MAI MULTE PARERI LIBARIADELFIN.RO

Pareri Librariadelfin, Pareri libraria Delfin, pareri librariadelfin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *