Pareri Neakaisa

Inainte de a cumpara produse online, sfatuim viitorii clienti sa se documenteze despre magazinul de unde urmeaza sa achizitioneze. In acest articol veti gasi pareri Neakaisa.

VEZI MAI MULTE PARERI NEAKAISA

Neakaisa.ro este un brand 100% romanesc cu mobilier si accesorii pentru interiorul locuintelor. In prezent, portofoliul Neakaisa a ajuns sa numere nu mai putin de 9.500 de produse din game variate precum vase de toaleta, cazi si baterii, mobilier, compresoare si multe altele. Neakaisa.ro este un magazin online de incredere, drept dovada la acest capitol, sunt cei peste 15.000 de clienti multumiti.

Produsele comercializate de magazinul online sunt unele de inalta calitate, iar clientii magzinului pot beneficia de consultanta gratuita.

Livrarea produselor se efectueaza intr-un timp foarte scurt, mai exact in 24-72 de ore din momentul achizitionarii produselor. Produsele beneficiaza, desigur, de garantie conform legislatiei aflte in vigoare in Romania.

Costul livrarii pentru comenzile mai mici de 500 lei, este de doar 20 lei, iar daca valoarea comenzii este peste 500 lei, atunci transportul este gratuit. Totusi, pentru produsele supradimensionate precum cazi de baie, rezervoare din polietilena de volum mare, vase de expansiune de volum mare, costul transportului este de 40 lei.

Coletele vin insotite de eticheta “produs fragil”, asadar, riscurile ca produsele sa pateasca ceva neodrit se diminueaza.

Returul produselor se poate face fara niciun motiv in termen de 14 zile de la intrarea acestora in posesia cumparatorului. Tot ce trebuie sa faci, este sa completezi formularul Neakaisa pe care il gasiti aici.

Datele companiei sunt: Bbmk Steel Srl, Strada Nuvelei nr 33, Sector 1, București 012592, office@neakaisa.ro

Daca si tu ai impartasit relatii cu Neakaisa, te asteptam sa iti spui parerea Neakaisa aici, in sectiunea “comentarii”

VEZI MAI MULTE PARERI NEAKAISA.RO

Pareri Neakaisa, pareri Neakaisa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *