Pareri Baseone.ro

Inainte de a achizitiona online, din cauza ca produsele nu pot fi palpate, va sugeram sa cititi pareri Baseone cat si despre alte magazine online.

Baseone.ro este unul dintre cele mai mari magazine de ingrijire personala din tara noastra, infiintat in anul 2015, cu produse exclusiv pentru femei. In magazinul Baseone.ro vom gasi absolut toate ustensilele si produsele pentru ingrijirea unghiilor.

VEZI MAI MULTE PARERI BASEONE

Ofera magazinului este una extrem de diversificata, in magazin putand gasi categorii de produse precum lampi LED-UD, oje de toate culorile, decoruri pentru unghii, geluri, pensule pentru unghii si o multime de alte categorii. Ne putem da seama foarte usor de faptul ca Baseone are preturi extrem de competitive pe piata in domeniu.

Pe Baseone.ro, plata se poate face in sistem ramburs, sau online, cu cardul bancar. De asemenea, livrarea se poate face atat prin posta Romana, cat si prin firma de curierat rapid, GLS. Daca optezi pentru livrarea prin posta, transportul costa doar 11 lei, iar pentru GLS, transportul costa 16 lei. Pentru livrari in afara Romaniei, plata se poate face exclusiv cu cardul bancar. Pentru comenzile mai mari de 250 lei, transportul este gratuit.

Returul se poate face fara niciun motiv, in termen de 14 zile de la momentul in care clientul a intrat in posesia produselor. Returul pe Baseone se poate face atat prin posta cat si prin firme de curierat rapid. Daca doresti sa efectuezi un retur, vei fi nevoit sa anunti inainte printr-un email personalul magazinului.

Base One promite produse de inalta calitate pentru ingrijirea unghiilor.

Din experienta proprie, recomandam cu multa incredere magazinul destinat unghiilor, Baseone.

VEZI MAI MULTE PARERI BASE ONE

Datele companiei sunt: LORACOSMETIC S.R.L., cu sediul in Walter Maracineanu 103 c, Vaslui, vaslui, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul j37/112/2015.

Daca si tu ai impartasit experiente cu magazinul Baseone.ro, te rugam lasa-ne parerea ta despre acesta. Parerile Baseone sunt foarte importante pentru noi, cat si pentru viitorii clienti.

LAMPA UV – 88 LEI

Pareri Baseone, pareri Base One, pareri Baseone.ro, reduceri Baseone, voucher Baseone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *