Pareri Vonmag

Vonmag.ro este unul dintre cele mai mari magazine cu sisteme specializate de automatizari din Romania. Povestea Vonmag incepe in anul 1994 cu dezvoltarea de software in colaborare cu compania germana SEB GmbH. Asadar, Vonmag are in spate 27 de ani de experienta in acest domeniu. In magazinul online, clientii pot gasi numeroase categorii de produse precum sisteme video, sisteme de alarme, automatizari porti, interfoane, usi si bariere, sisteme antiincendiu etc.

VEZI MAI MULTE PARERI VONMAG

In anul 2018, Vonmag obtine cele mai importante premii in comertul electronic romanesc la gala premiilor eCommerce.

Pe Vonmag, clientii beneficiaza de suport tehnic gratuit din partea inginerilor companiei, produse de calitate cu garantie, de la producatori de renume, optiunea de erificare a coletului la livrare, tutoriale si ghiduri inteligente disponibile pe blogul site-ului, etc.

Livrarea este gratuita pentru comenzile mai mari de 500 lei, iar sub acest prag, livrarea produselor costa 19 lei. Clientii pot beneficia si de optiunea (verificare colet) la livrare. De asemenea, Vonmag livreaza si in Uniunea Europeana, dar pentru livrarea produselor in afara Romaniei, plata se poate face doar cu cardul.

Pentru teritoriul Romaniei, plata pe Vonmag se poate face in sistem ramburs, la primirea coletului, prin ordin de plata, sau plata cu cardul.

Returul se poate efectua fara niciun moti din partea clientului in termen de 30 de zile calendaristice. Pentru a efectua un retur este suficient sa completati formularul magazinului pe care il gasiti aici

Datele companiei sunt: SC VONREP SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J18/1819/1994, avand cod unic de inregistrare 6721561

VEZI MAI MULTE PARERI VONMAG.RO

Daca si tu ai impartasit experiente cu acest magazin, te rugam, lasa si tu parerea ta Vonmag aici. Este foarte importanta pentru noi, cat si pentru viitorii clienti Vonmag.

Camera bullet IP Hikvision DS-2CD2T43G0-I5 4MP

Pareri Vonmag, pareri Vonmag.ro, reduceri Vonmag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *