Pareri Edenboutique.ro

Inainte de a achizitiona online, din cauza ca produsele nu pot fi palpate, va sugeram sa cititi pareri Edenboutique cat si despre alte magazine online.

Locul in care vei gasi o gama diversificata de bijuterii cu un raport calitate-pret excelent cu siguranta va fi edenboutique.ro. De aici poti achizitiona cadouri speciale pentru cei dragi, bijuteriile EdenBoutique fiind ambalate si impodobite gratuit cu materiale deosebite, satinate, in cutiute elegante, care subliniaza frumusetea naturala a pieselor alese cu grija. Magazinul online EdenBoutique.ro acorda o atentie deosebita parerilor clientilor, motiv pentru care gasim aici cele mai spectaculoase inele, cercei, bratari, coliere, talismane. In magazinul online EdenBoutique transportul este gratuit iar garantia produselor este de 1an.

VEZI MAI MULTE PARERI EDENBOUTIQUE

Produsele aflate pe stoc sunt livrate in termen de  1-2 zile lucratoare, in timp ce produsele la comanda se vor livra in termen de 10-15 zile lucratoare. Magazinul online EdenBoutique.ro este proprietatea SC Boutique Concept Store SRL, inregistrata inca din anul 2015, cu sediul social in Bucuresti, avand codul unic de inregistrare RO34892192.    Parerile clientilor EdenBoutique.ro sunt in majoritate foarte bune, acestia fiind multumiti de calitatea si designul produselor oferite.   Daca si tu ai o parere de impartasit pentru alti clienti despre magazinul EdenBoutique.ro, te rugam sa nu eziti sa o exprimi aici. Aceasta ar fi de mare ajutor! 

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI EDENBOUTIQUE.RO

Bratara din argint Sparkling Tennis – 88 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *