Pareri Nailsup.ro

Inainte de a achizitiona online, din cauza ca produsele nu pot fi palpate, va sugeram sa cititi pareri Nailsup.ro cat si despre alte magazine online.

NailsUp.ro este magazinul online care cu siguranta ti-a captat atentia atunci cand vine vorba de produse pentu manichiura si unghii cu gel, acesta fiind unul din cele mai populare din categoria sa.

VEZI MAI MULTE PARERI NAILSUP.RO
 

Asa cum te-am obisnuit, iti rcomandam  sa cauti intotdeauna pareri depre magazinul online la care te-ai orientat, pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere.  Magazinul online NailsUp.ro elibereaza certificat de conformitate pentru toate produsele comercializate, garantand astfel ca produsele corespund normelor si reglementarilor legale in domeniu.


Nails Up este operat de societatea SC Royal Market SRL, cu sediul in Bucuresti, Aleea Luna Siretului nr.10, inregistrata inca din anul 2018. Parerile clientilor NailsUp.ro sunt foarte importante pentru managementul firmei Royal Market SRL, acestea contribuind la luarea celor mai bune decizii.


 La Nails Up gasiti o gama variata de kit unghii oja semipermanenta, kit unghii gel, geluri color si UV, consumabile, precum si aparatura profesionala pentru a crea unghii impecabile, la diferite preturi, in functie de bugetul alocat. Comenzile ce depasesc valoarea de 250 lei beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei. Produsele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile.  

 Daca si tu ai o parere de exprimat despre magazinul online NailsUp.ro, te rugam sa o faci aici. Ne-ar ajuta mult! Multumim!

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI NAILSUP.RO

KIT UNGHII GEL – 199 LEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *