Pareri Bolf

Magazinul online Bolf.ro este unul din cele mai mari si cunoscute magazine de imbracaminte  pentru barbati dar si pentru femei. Magazinul este specializat in vanzarea de imbracaminte dar si de accesorii unice si originale, in magazinul Bolf.ro puteti gasi peste 8000 de produse. Marca Bolf este deja cunoscuta de foarte multi ani, bucurandu-se de un real succes atat in Romania cat si in numeroase tari din Europa.

VEZI MAI MULTE PARERI BOLF


In peste 10 de activitate, magazinul online Bolf.ro ofera produse la moda, de buna calitate si la un pret excelent. Deoarece parerile clientilor conteaza, magazinul Bolf.ro ofera acestora imbracaminte cu un caracter unic si un stil interesant, atat de strada si sport dar si eleganta clasica, avand cele mai accesibile preturi. Magazinul online Bolf.ro a fost premiat la categoria Moda barbateasca cu Laurul Clientului si Descoperirea anului 2012. Urmarind permanent parerile si interesele clientilor, sustin initiative si evenimente importante pentru clienti.    

Oferta magazinului Bolf.ro este una care imbina ultimele trend-uri in materie de moda, cu o calitate deosebita a materialelor si preturi mici, deoarece magazinul Bolf.ro considera ca moda trebuie sa fie la indemana oricui. Magazinul Bolf.ro ofera garderoba potrivita pentru fiecare sezon, oferind cele mai deosebite colectii.

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI BOLF


 Livrarea in Romania este gratuita pentru comenzi de la 300 lei si plata ramburs. Pentru plata online sau transfer bancar livrarea gratuita este valabila pentru comenzile de la minim 250 lei. La magazinul online Bolf.ro produsele pot fi returnate in termen de 30 zile, returnarea banilor facandu-se in 14 zile de la data primirii produselor returnate.


Daca si tu ai o parere de impartasit pentru alti clienti despre magazinul online Bolf.ro, te rugam sa nu eziti sa o exprimi aici. Aceasta ar fi de mare ajutor si iti multumim!

Blugi negri regular fit Bolf R910 – 134,99 LEIhttps://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=02ad001af&unique=a45ebe785&redirect_to=https%253A//www.bolf.ro/product-rum-83319-Blugi-negri-regular-fit-Bolf-R910.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *