Pareri Alecoair

Pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere iti recomandam sa cauti intotdeauna  pareri despre magazinul online la care te-ai orientat sa achizitionezi un produs. Citeste pareri Alecoair.ro inainte de achiztie.

VEZI MAI MULTE PARERI ALECOAIR


AlecoAir.ro este un magazin online specializat in comercializarea unora din cele mai bune si cunoscute marci de produse pentru tratarea aerului si anume: dezumidificatoare casnice, profesionale, industriale; umidificatoare casnice si profesionale; purificatoare de aer; aeroterme si tunuri de caldura; aparate de aer conditionat portabile de uz casnic; ventilatoare precum si o gama larga de accesorii.


AlecoAir este un brand romanesc prezent pe piata locala inca din anul 2006, care s-a remarcat prin comercializarea unor produse de buna calitate la preturi avantajoase, castigandu-si astfel pozitia de leader in acest domeniu. Alecoair.ro a devenit practic cel mai mare magazin online din Romania dedicat comercializarii produselor pentru imbunatatirea calitatii aerului. Astfel in anul 2017 AlecoAir a  lansat propria gama de produse dedicate imbunatatirii calitatii aerului, sub marca AlecoAir.
Parerile clientilor Alecoair.ro au fost intotdeauna importante si au contribuit la luarea celor mai bune decizii de catre companie.


In magazinul online Alecoair.ro beneficiati de transport gratuit la comenzi cu o valoare mai mare de 199 lei iar returul produselor se poate face in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Plata produselor se poate face in numerar, la primirea acestora, online cu card bancar, in rate fara dobanda, cu ordin de plata si chiar cu bitcoin, in sistem securizat de procesare a tranzactiilor online.
AlecoAir este marca inregistrata a SC Alt Aleco Group SRL, avand cod fiscal RO18701703 si inregistrata la Registrul Comertului la nr. J40/8445/2006. Alt Aleco Group este service autorizat pentru marcile comercializate asigurand astfel servicii de verificare, constatare si reparatie in garantie si post-garantie. Parerea noastra este ca alegerea magazinului Alecoair.ro este una dintre cele mai bune optiuni pe care le poti face pentru achizitia unor astfel de produse.
    
Te-am ruga, in cazul in care ai o parere de exprimat despre produsele de imbunatatire a calitatii aerului sau despre magazinul Alecoair.ro, sa o faci aici. Acest lucru ne-ar ajuta foarte mult si pe noi dar si pe alti clienti interesati si iti multumim!

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI ALECOAIR.RO

Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP5E – doar 249 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *