Pareri iHunt

Pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere, iti recomandam sa cauti intotdeauna  pareri despre magazinul online la care te-ai orientat sa achizitionezi un produs. Verifica pareri iHunt in acest articol.


Ihunt.ro este un magazin online operat  de firma IHunt Technology Import Export S.A. cu sediul social in Ploiesti, str.Rudului nr.162, cod fiscal RO34184455, inregistrata la Registrul Comertului inca din martie 2015.

VEZI MAI MULTE PARERI IHUNT

iHunt este o firma romaneasca care produce si comercializeaza sub brand propriu telefoane mobile, accesorii si gadgeturi. Productia sub brand propriu, in prezent, se desfasoara in mai multe fabrici in functie de serviciile oferite si capacitatea de adaptare pentru a satisface nevoile clientilor europeni. Ihunt este printre primii importatori de telefoane mobile accesibile din China, ca alternativa la brandurile consacrate aflandu-se printre companiile care au oferit solutii accesibile in segmentul telefoanelor rezistente la apa, praf si socuri.

Magazinul online ihunt.ro are experienta indelungata cu producatorii din China, aspect care i-a ajutat in luarea deciziilor importante astfel ca produsele sa fie performante, de buna calitate si la preturi foarte avantajoase. In acest sens au fost de mare folos si parerile clientilor ihunt.ro, care au fost constant si pertinent analizate.     Costul transportului pentru comenzi pe ihunt.ro este de 25 lei sau 30 lei cu verificarea coletului la livrare. Transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc 1.000lei, pe teritoriul Romaniei.


Pe iHunt.ro poti achizitiona produsele dorite si in 6rate, fara dobanda prin Card Avantaj, BT Star, Bonus Card,,AlphaCard Visa Credit si BRD Finance.
Deoarece, ca in orice magazin, parerile pot fi si pro si contra si daca si tu ai o parere de exprimat despre magazinul online ihunt.ro, te rugam sa o faci  aici. Ne-ar ajuta mult! Multumim!

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI IHUNT.RO

iHunt S20 Plus Apex 2021 Black – 299 Lei
iHunt S20 Plus Apex 2021 Blue – 495 Lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *