Pareri PowerLaptop

Pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere, iti recomandam sa cauti intotdeauna  pareri despre magazinul online la care te-ai orientat sa achizitionezi un produs. Vezi mai multe PARERI POWERLAPTOP in acest articol.

VEZI MAI MULTE PARERI POWERLAPTOP


Powerlaptop.ro este un magazin online specializat in livrarea de componente si accesorii pentru laptopuri, telefoane si tablete. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata si tinand cont permanent de parerile clientilor, au reusit sa gaseasca cei mai buni producatori de subansamble pentru laptopuri, tablete si telefoane. Powerlaptop asigura o gama diversificata si de buna calitate de componente si subansamble, iar toate produsele afisate pe site se afla pe stoc.     

Powerlaptop.ro executa operatiuni de service cu subansamble din stocul propriu, iar garantia reparatiilor si a produselor se efectueaza in aceeasi locatie. Magazinul Powerlaptop poate aduce la comanda orice piesa pentru laptop. telefon sau tableta, daca modelele sunt de actualitate. De asemenea ofera servicii post garantie si servicii de suport anterior si post vanzare. Magazinul este cunoscut in mediul online prin seriozitate si promptitudine. Livrarea produselor se face prin curier rapid iar costul transportului este de 15 lei indiferent de numarul produselor comandate iar pentru localitatile care nu au acoperire costul este 25 lei. Pentru cei care nu doresc sa plateasca taxe de livrare produsele pot fi ridicate direct de la sediul magazinului din Bucuresti.
   

Magazinul Powerlaptop.ro este operat de firma SC EMPORIS NETWORKS SRL, cu sediul in str. Sfantul Niceta nr.6,sector 2 Bucuresti.
Daca si tu ai o parere de exprimat despre magazinul online Powerlaptop.ro, te rugam sa o faci aici. Ne-ar ajuta mult! Multumim!

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI POWERLAPTOP.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *