Pareri DyFashion

DyFashion.ro este un magazin online dedicat femeilor. Acesta a aparut pe piata in anul 2012, in prezent facand parte din magzinele de incredere, fiind marca inregistrata la OSIM. DyFashion are peste 20.000 de articole in stoc, avand o gama variata de imbracaminte de dama. Magazinul este aprovizionat saptamanal cu colectii noi si variate de imbracaminte.

Livrarea la DyFashion este gratuita la orice comanda, iar plata se poate face in sistem ramburs sau se mai poate efectua cu cardul. Magazinul promite livrarea articolelor in temrn de 24-48 de ore, iar comanda poate ajunge la clienti chiar a doua zi daca aceasta este efectuata in timpul saptamanii pana in ora 16:00. Livrarile se pot efectua si pe teritoriul Uniunii Europene iar plata si termenul de livrare poate sa difere in functie de tara in care se afla clientul respectiv.

Toate articolele magazinului DyFashion sunt masurate si verificate individual pentru a nu se intampina probleme de niciun fel.

De asemenea, returul produselor se poate efectua in termen de 30 de zile, gratuit (prin Urgent Cargus), la adresa magazinului, respectiv: cu plata transportului la destinatar ( Dyandress Fashion SRL), la adresa Bld. Dem Radulescu nr 28-30, bl. C, parter, Rm Valcea.

Vezi mai multe parei despre Dyfashion.ro