Pareri StarShinerS

StarShinerS.ro este un magazin online dedicat publicului feminin, aparand pe piata in anul 2009, facand parte din magazinele de incredere, fiind marca inregistrata la OSIM. StarShinerS.ro are peste 15.000 de produse in stoc, prezentand o gama vasta de imbracaminte de dama. Livrarea este gratuita pentru oricare doua articole comandate la pret intreg sau la orice comanda cu valoarea mai mare de 299 lei. In fiecare saptamana, magazinul vine cu noi colectii de imbracaminte, acesta asigurand unicitatea acestora. Toate produsele din acest magazin sunt fabricate in Romania din materiale de calitate.

Plata pe StarShinerS se poate face in sistem ramburs sau cu cardul. Magazinul promite livrarea comenzilor in 24-48 de ore pe teritoriul Romaniei, insa comenzile se pot efectua pe tot teritoriul Uniunii Europene, pretul si termenul de livrare al acestora facandu-se in functie de tara in care se va afla clientul.

Magazinul prezinta un calculator unde vor trebui introduse dimensiunile clientului, site-ul aratandu-i acestuia exact marimea de care are nevoie pentru articolul respectiv.

Toate produsele sunt masurate si verificate manual tocmai pentru a nu exista probleme de nicio natura.

Returul se poate efectua in termen de 14 zile iar banii vor fi restituiti in maximum 14 zile.

Vezi mai multe pareri despre StarShinerS