Pareri Modlet

Modlet.ro este un magazin online de incaltaminte de dama cat si de barbati, cu peste 10.000 de modele in stoc, cu preturi competitive. Modlet comercializeaza incaltaminte din piele naturala cat si din piele ecologica. Oferta magazinului este vasta, iar pe Modlet clientii pot gasi produse fabricate in Romania cat si in alte tari. Modelele sunt foarte diversificate, unde se pot gasi de la pantofi casual pana la tocuri inalte si provocatoare.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat GLS, iar transportul costa 15 lei, oriunde in Romania, livrarea facandu-se in termen de 24-48 de ore.

Vezi mai jos mai multe pareri despre Modlet.

Mgazinul Modlet este popular in randul clientilor pentru produsele din piele naturala cat si pentru produsele din piele ecologica sau alte materiale. Pe pagina lichidari de stoc clientii pot gasi produse cu preturi incepand de la 19 lei, facand din Modlet cu adevarat un magazin cu preturi competitive. Pozele de pe site, sunt realizate de catre Modlet de catre proprii fotografi.

Returul produselor se poate face in termen de 14 zile iar banii vor fi restituiti in maximum 10 zile.

Site-ul www.modlet.ro este proprietatea Societatii Comerciale SAANEN TRADE SRL, inregistrata la Registrul Comertului Galati sub Nr. J17/465/2012, CIF RO 30081325.

Vezi mai multe pareri despre Modlet