Pareri si Vocuher Tezyo.ro

VEZI VOUCHER TEZYO.RO AICI

Tezyo.ro este unul dintre cele mai apreciate magazine online avand o colectie multi brand de incaltaminte pentru femei, barbati si copii. Misiunea magazinului tezyo.ro este de a deveni prima alegere a clientilor in ce priveste articolele de incaltaminte, marochinarie, accesoriile si produsele de intretinere, de aceea monitorizarea permanenta a parerilor clientilor tezyo reprezinta o preocupare principala, tezyo.ro incurajand libertatea de expresie a fiecarui client.  Magazinul online tezyo.ro vine permanent in intampinarea publicului cu articole de incaltaminte pentru orice ocazie, realizate de branduri de renume la nivel international. Acest fapt este sustinut atat de parerile clientilor fideli ai magazinului tezyo.ro cat si de parerile clientilor noi. 

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI TEZYO

 Tezyo a fost lansat inca din anul 2015, odata cu deschiderea primului magazin in Bucuresti, iar de atunci brandul a crescut constant si s-a extins la nivel national. Printre valorile magazinului tezyo.ro enumeram confortul, calitatea si autenticitatea produselor, in colectia Tezyo descoperind atat pantofi eleganti, realizati impecabil cat si pantofi casual sau pantofi realizati pentru tinute urbane, ce inglobeaza tehnologii moderne astfel incaltamintea fiind usoara, comoda, cu talpi flexibile, pernute antisoc, usor de intretinut. Garantia calitatii o reprezinta nenumaratele pareri ale clientilor Tezyo.ro. Magazinul ofera posibilitatea fiecarui client de a-si defini un stil vestimentar propriu.
Tezyo.ro isi desfasoara activitatea sub egida firmei SC OTTER-DISTRIBUTION SRL. Firma promite livrarea produselor  prin curier rapid iar plata acestora se poate face prin numerar la livrare sau cu cardul online. De asemenea clientii au la dispozitie 14 zile pentru retur, in situatia in care doresc acest lucru, practic neasumandu-si nici un risc.

VEZI MAI MULTE PARERI TEZYO