Pareri Vivre.ro

Vivre.ro este unul din cele mai cunoscute si indragite magazine online din Europa Centrala si de Est cand vorbim despre mobilier, textile si decoratiuni. Decoratiunile sunt piesele care schimba o camera simpla intr-una plina de culoare, stil si personalitate. Inca din anul 2012, magazinul Vivre.ro inspira si infrumuseteaza case, iar asta a facut posibil ca  peste 100 de milioane de oameni din 9 tari  din Europa sa se poata bucura de colectiile de necontestat ale Vivre.ro. Monitorizarea permanenta a parerilor clientilor

VEZI MAI JOS MAI MULTE PARERI VIRE

Vivre.ro reprezinta o preocupare principala a magazinului Vivre.ro, ceea ce a facut posibil ca magazinul sa aiba peste 1.000 de branduri in portofoliu, parerea multor clienti fiind aceea de un adevarat univers inspirational. In prezent se afla la dispozitia clientilor peste 150 de mii de produse . Magazinul Vivre.ro a livrat pana in prezent peste 4 milioane de comenzi, aflandu-se astfel in pozitia unui magazin de prestigiu si maxima incredere, afirmandu-se in piata de profil nu numai prin diversitatea, ingeniozitatea si inspirationalitatea acestora dar si prin pretul si calitatea acestora. In sustinerea calitatii produselor vin si parerile clientilor Vivre.ro. De asemenea Magazinul Vivre.ro este preocupat permanent de tendintele in domeniu, pentru ca produsele comercializate sa satisfaca toate gusturile si exigentele. Pe Vivre.ro gasiti si multe idei care va ajuta si va inspira pentru a obtine atmosfera de vis ce va aduce linistea si armonia in viata si in suflet. Magazinul online Vivre.ro impartaseste prin tot ce face dragostea pentru calitate si bun gust.
Magazinul online Vivre.ro isi desfasoara activitatea sub egida Societatii VIVRE DECO SA, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Tudor Vladimirescu Nr. 22. Magazinul livreaza produsele gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei. Cumparand de pe Vivre.ro nu exista riscuri, acestea pot fi returnate gratuit in termen de 30 zile, in conditiile termenilor si conditiilor Vivre.ro.

VERIFICA MAI MULTE PARERI VIVRE.RO